↑ Terug naar Minecraft skins

Check deze verzameling van Minecraft skins download sites!

Wij hebben het grove zoekwerk alvast voor je gaan, want op deze pagina vind je een overzicht van de beste sites waar je terecht kan voor gave Minecraft skins downloads. Weet je nog niet hoe je custom skins kan toevoegen/installeren in Minecraft? Navigeer dan even naar de handleiding Minecraft skins aanpassen. En vergeet ook vooral niet onze Minecraft Skin Editor eens te proberen! .

Wat zijn Minecraft Skins precies?

Als je net Minecraft speelt, dan vraag je je misschien af wat Minecraft skins precies zijn. Voor degene die al een tijdje Minecraft spelen: dan zul je ongetwijfeld bekend zijn met dit begrip. Zo niet, dan heb je al die tijd een enorm leuke fucntionaliteit van Minecraft gemist! Maar gelukkig lees je dit artikel over Minecraft skins downloads nog op tijd, want je kan er nog wat aan doen ;-).

Met zelfgemaakte of gedownloade Minecraft skins kun je jouw verschijning in het spel aanpassen. Zodra je dit hebt gedaan kun je dit terugzien in het spel, zowel als je online als offline speelt. Minecraft Skins zijn er in  twee soorten, namelijk player skins (de skin van je avatar) en texture packs (in feite zijn dit skins voor landschappen). Download ze simpelweg van het Internet en installeer ze in Minecraft. Hoe je dat doet heb je in de handleiding kunnen lezen. Het is echt enorm makkelijk, want het enige dat je hoeft te doen is inloggen op Minecraft.net en je nieuwe skin uploaden. Vrijwel direct  is je skin zichtbaar in Minecraft, zowel online als offline.

Duizenden Minecraft skins downloads om uit te kiezen

Op het Internet kun je  werkelijk duizenden, waarschijnlijk wel tienduizenden skins te vinden. En minstens honderden Minecraft skins download sites. Natuurlijk vereist dat wel wat zoekwerk. Gelukkig hebben wij het meeste zoekwerk al voor je gedaan!

Het is handig om de onderstaande sites (of in elk geval degenen die je het fijnst vindt) even toe te voegen aan je favorieten. Zo heb je altijd je favoriete Minecraft skins download site bij de hand en hoef je nooit lang te zoeken om een leuke nieuwe skin te vinden.

Het is voor ons helaas (nog) niet te doen om alle Minecraft skins over te nemen op onze site, al zouden we dat wel graag doen (heus). Op dit moment werken we aan functionaliteit die het mogelijk maakt om een database met Minecraft skins downloads op onze site toe te voegen. Maar voordat het zover is verwijst deze fansite je slechts door naar wat in onze mening de beste Minecraft skins download sites zijn!

We hebben trouwens nog wel een lijstje gemaakt van onze tien favoriete Minecraft skins downloads. Dat lijstje kun je onderaan dit artikel vinden.  Let op: we proberen je altijd van betrouwbare links te voorzien. Wij zullen je ooit met opzet naar een kwaadaardige site sturen. Je blijft echter te allen tijde zelf verantwoordelijk voor wat je van anderen sites downloadt, en op het moment dat je van deze site naar een andere site navigeert, is onze privacy beleid niet langer van toepassing en ben je hierdoor niet langer beschermd. Wij hebben alle onderstaande sites echter bezocht, en linken hiernaar omdat we weten dat deze veilig zijn.

Overzicht van Minecraft Skins download sites

Met de bovenstaande lijst van Minecraft skins download sites kun je ongetwijfeld weer even vooruit. Vind je een leuke site, zorg dan dat je die even aan je favorieten toevoegt zodat je de volgende keer weer gemakkelijk je Minecraft skins downloads kan vinden. Of voeg deze pagina toe aan je favorieten.

Heb je zelf een toffe Minecraft skin download site gezien die nog niet in de bovenstaande lijst staat, maar waarvan jij vindt dat die er wel bij zou moeten staan? Laat het weten via het reactieformulier onder deze pagina, en wij zorgen dat je site erbij komt te staan!

Overigens plaatsen we op Facebook ook regelmatig updates, dus zorg dat je ons volgt!

486-x-60-banner---bgHier zijn tien van onze favoriete Minecraft skins

(Klik op rechtermuisknop> koppeling/bestand opslaan als om de skin op te slaan naar je computer.)

Vergeet trouwens niet ons nieuwe Minecraft skin editor te bekijken!

Bekijk ook de hulpsectie, maps, servers, cheats, crafting en nieuws. Of schrijf mee op deze site.

Share Button