↑ Terug naar Minecraft skins

Pas je skin aan met de Minecraft Skin editor

Ontwerp je eigen skin met de Minecraft skin editor

Met de Minecraft skin editor kun je de outfits van je avatars naar eigen wens aanpassen. Je kunt met de skin editor dus zelf aanpassingen maken aan Minecraft, waardoor het spel nog leuker wordt!

Ga direct naar onze Skin Editor!

In dit artikel geven we je een hoop links naar minecraft skin editors, waarmee je voorlopig nog wel even zoet bent. Veel van de Minecraft skin editors zijn vrijwel altijd gratis en online uit te voeren. Je hoeft er dus vaak ook geen downloads voor te verrichten.

Als je de skin vervolgens klaar hebt sla je deze op en voeg je hem via Minecraft.net toe aan je profiel. Hij is dan direct te zien als je inlogt op het spel, zowel offline als online. Weet je niet hoe je een skin moet toevoegen aan het spel? Zie dan de link naar de handleiding hiervoor hieronder.

Als je een beetje thuis bent op het internet dan heb je zo’n skin editor in principe zo gevonden. Voor sommigen is het misschien was lastiger. Bovendien zijn de meeste sites in het Engels waardoor het zoeken naar en het gebruik van de Minecraft skin editor een stukje lastiger wordt.

Daarom hebben wij deze lijst met skins editors opgesteld. Zie ook: handleiding skin veranderen/installeren.

Probeer onze gratis Minecraft Skin Editor

Probeer onze gratis Minecraft skin editor, of kies er een uit de lijst hieronder

Met deze Minecraft skin editor creëer je skins naar je eigen persoonlijke voorkeur.  Als je goed zoekt zijn er op internet tientallen van dit soort sites te vinden. Niet allen daarvan zijn echter even goed. Hier onderaan zetten we daarom onze favoriete Minecraft skin editors voor je op een rijtje. We gaan ook nog wat dieper in op de editor die wij zelf gebruiken, zie onderaan dit artikel.

Als je zelf nog een vette editor tegenkomt die niet in de onderstaande lijst staat, laat het ons dan weten! We zetten hem dan meteen erbij. Post even een berichtje onderaan deze pagina met de link of plaats het op ons forum.

Overzicht van online sites met een Minecraft skin editor

Bij deze sites kun je zelf een eigen skin naar wens aanpassen. Ben je op zoek naar sites om gewoon skins te downloaden, bekijk de pagina Minecraft skin download sites.

Let op: wij zullen je nooit met opzet naar een kwaadaardige site sturen. Jij blijft echter altijd verantwoordelijk voor wat je van andere sites downloadt.

minecraft.novaskin.me/
minecraftskineditor.nl
minecraftskins.net/skineditor
minecraftskins.com/skin-editor/
minecraft-skinedit.nl.softonic.com/
minecraftwiki.net/
www.newgrounds.com
freeminecraftskins.blogspot.nl
muttsworldmine.com
minecraftskincreator.net
minershoes.com/ (geen ideale interface)
skinturf.com/ (geen ideale interface)

Voorlopig even genoeg skin editors om te proberen zouden wij denken! Het lijkt ons het beste om er een paar te proberen en dan gewoon daarvan de fijnste kiezen. Wij gebruiken zelf de editor van Novaskin. Daarover lees je hieronder meer.

De Novaskin editor

novaskin minecraft skin editorNovaskin is (vinden wij) een van de beste Minecraft skin editors die je op het web kan vinden. Dit is een web-based applicatie, dus je hoeft geen programma te downloaden. De navigatie is makkelijk en duidelijk en geeft je zelfs de mogelijkheid om screenshots in hoge kwaliteit te nemen van je gemaakte skins, bijvoorbeeld om te gebruiken als profielfoto. Naast een editor optie kun je ook kiezen uit honderden, misschien wel duizenden custom skins, die je vervolgens naar wens nog kunt aanpassen. Sla je bestanden vervolgens gemakkelijk op, volledig gratis, en upload hem via Minecraft.net naar je profiel (zie ook: handleiding skin aanpassen).

Novaskin is met rechte een van de beste, zo niet de beste, Minecraft skin editor om te gebruiken. Hij werkt snel, effectief en biedt tevens leuke extra opties. Als je hem wilt proberen, ga dan via deze link naar Novaskin.

Heb jij een (goede) skin editor die nog niet in de bovenstaande lijst staat? Post hem in het reactieformulier hieronder en wij zetten hem erbij!

Bekijk ook de hulpsectie, mapsservers, cheats, crafting en nieuws. Of schrijf mee op deze site.

Share Button