Minecraft skins

Pas jouw verschijning in het spel aan met custom Minecraft skins!

Met Minecraft skins kun je jouw verschijning in het spel, zowel online als offline, aanpassen naar jouw voorkeur. Op het Internet zijn er honderden sites te vinden waar je zelf je eigen Minecraft skins kunt ontwerpen, of die van andere kunt downloaden. Onderaan dit artikel geven we je een overzicht van verschillende sites waar Minecraft skins worden aangeboden.  Je kunt daar nieuwe skins downloaden, je eigen skins maken of je skins delen met vrienden. In het artikel handleiding skins aanpassen wordt uitgelegd hoe je precies te werk moet gaan bij het veranderen van je Minecraft skins.

Wat zijn Minecraft skins?

Minecraft skins: standaard steve

De standaard skin in Minecraft: “Steve”.

Een Minecraft skin kan refereren naar twee dingen, waarvan meestal de 1e hieronder wordt bedoeld.

  • Een ‘texture’ (structuur) dat op je avatar geplaatst wordt. Het wordt daarom ook nog wel eens een texture pack genoemd. De skin wordt verdeeld onder gebieden die samen de oppervlakte van de speler vormen. (Bijvoorbeeld het linkerhoofdgebied, linkerbeengebied, , etcetera.) Bij een avatar skin kun je alleen een solide kleur gebruiken, transparantie is niet toegestaan. Behalve in het 2e hoofdgebied, dat standaard staat ingesteld op transparant. Als je offline speelt dan kunnen pixels van de skin leeg gelaten worden waardoor er ‘gaten’ in de skin ontstaan. Het 2e hoofdgebied kan gebruikt worden om je karakter een bril te geven, of andere accessoires (zelfs een groter hoofd).
  • Een skin kan ook refereren maar andere textures in het spel, zoals block textures, item sprites, mob skins, etcetera. Het aanpassen hiervan wordt officieel ondersteunt sinds de Alpha 1.2.2 update van10 november 2010, en er zijn dan ook vele sites te vinden waarbij je van alles en nog wat in Minecraft naar voorkeur kunt aanpassen.

Overzicht van Minecraft skins download sites

We hebben zoveel mogelijk sites die Minecraft skins aanbieden voor je opgezocht. Daarbij hebben we een onderverderling gemaakt van sites waar je skins kunt downloaden, en sites waar je je eigen skins kunt maken of aanpassen.Skins Bezoek de volgende pagina’s voor een overzicht van Minecraft skins:Skins downloads (voor je avatar) – Skin editors (voor je avatar) – Texture packs (voor andere objecten)

Hoe installeer ik Minecraft skins?

Als je een skin hebt gedownload dan moet je die installeren in het spel zodat Minecraft het kan identificeren. Dat is een simpel proces. Voor jouw gemak hebben we een handleiding skin veranderen geschreven. Daar lees je hoe je simpel en snel jouw Minecraft skins kunt  veranderen en installeren.

Let op: je kunt alleen Minecraft skins veranderen zonder account, maar om ze te gebruiken heb je een account nodig. Wil je Minecraft kopen, lees hier dan meer.

Je eigen Minecraft skins uploaden

Je eigen skins uploaden kan via een van de sites die we je hierboven hebben gegeven. Je kunt natuurlijk ook een link naar je zelfgemaakte Minecraft skin via het reactieformulier achterlaten! Veel plezier met het aanpassen van “Steve” met custom Minecraft skins. Schrijf je ook in voor de Minecraft nieuwsbrief. Je krijgt dan via een mailtje te weten wanneer er nieuwe skins beschikbaar zijn. Je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven.

Bekijk ook de hulpsectie, maps, servers, cheats, crafting en nieuws. Of schrijf mee op deze site.

Share Button
minecraft texture pack

Alles over Minecraft texture packs

Maak Minecraft nog leuker met een vette Minecraft texture pack! Op deze pagina vind je een overzicht van wat texture packs precies zijn, hoe je ze moet installeren plus een overzicht van een groot aantal download sites voor Minecraft texture packs. Oh, en ook vijftien van onze favoriete packs! Veel plezier! Of navigeer direct naar …

Bekijk pagina »

De bestse minecraft skins download sites op een rijtje

Check deze verzameling van Minecraft skins download sites!

Wij hebben het grove zoekwerk alvast voor je gaan, want op deze pagina vind je een overzicht van de beste sites waar je terecht kan voor gave Minecraft skins downloads. Weet je nog niet hoe je custom skins kan toevoegen/installeren in Minecraft? Navigeer dan even naar de handleiding Minecraft skins aanpassen. En vergeet ook vooral niet …

Bekijk pagina »

novaskin minecraft skin editor

Pas je skin aan met de Minecraft Skin editor

Ontwerp je eigen skin met de Minecraft skin editor Met de Minecraft skin editor kun je de outfits van je avatars naar eigen wens aanpassen. Je kunt met de skin editor dus zelf aanpassingen maken aan Minecraft, waardoor het spel nog leuker wordt! Ga direct naar onze Skin Editor! In dit artikel geven we je …

Bekijk pagina »