↑ Terug naar Minecraft servers

Een overzicht van Nederlandse minecraft servers

Maak vrienden voor het leven op een van de Nederlandse Minecraft servers

Wat is er nu leuker dan Minecraft spelen met je medelandgenoten? Leer anderen kennen en bouw samen een dorp of ga op avontuur. Ga challenges met elkaar aan en host games met veel van je vrienden. Alles is monederlandse minecraft servergelijk. Natuurlijk kun je online gaan op een grote, wereldwijde server, met spelers die je eigenlijk helemaal niet kent. Maar het leukste blijft natuurlijk om in te loggen op een van de vele Nederlandse Minecraft servers. Grote kans dat je vrienden voor het leven maakt!

De leukste en grootste Nederlandse Minecraft servers

Op deze pagina staat een overzicht van sites met leuke Nederlandse Minecraft servers. Via die sites kan je dan online gaan op de servers die door hen worden aangeboden. Het is voor ons helaas niet te doen om elke server op deze site te zetten en tevens een inlogmogelijkheid voor de server toe te voegen. Daarom verwijzen we je door naar sites die Nederlandse minecraft servers aanbieden. Vanaf daar kun je vervolgens inloggen op de servers.

Je kunt ook altijd nog online gaan op onze server! Bekijk daarvoor de pagina MinecraftFans Server. Logischerwijs zijn ook wij een Nederlandstalige Minecraft server. (Wij zijn ook op zoek naar admins en moderators, bekijk daarvoor deze pagina.)

Als je een verzoek wilt plaatsen om bijvoorbeeld een contest te houden, samen te bouwen of samen een server te beheren, dan kun je ook terecht op ons forum. Hier vind je een community van Minecraft fans die ongetwijfeld met je mee willen doen!

Overzicht van sites met Nederlandse Minecraft servers

Als het goed is kun je met de bovenstaande lijst weer een tijdje vooruit! Zo niet, kom dan regelmatig terug op deze site.
Op deze pagina vind je alleen de leukste Nederlandse minecraft servers en sites. Wil je ons complete overzicht van servers zien? Bezoek dan de pagina Minecraft servers en navigeer vanaf daar verder.

Wil je weten hoe je je eigen Minecraft server kunt opzetten? Lees dan de pagina Server hosting.

Veel plezier met het spelen op de Nederlandse Minecraft servers!

Bekijk ook de hulpsectie, maps, skinscheats, crafting en nieuws. Of schrijf mee op deze site.

Share Button