↑ Terug naar Minecraft servers

Op zoek naar een Minecraft server list?

Hier vind je een uitgebreide lijst van sites die een Minecraft server list aanbieden.

Op deze pagina hebben we geprobeerd een uitgebreide lijst op te stellen van sites die een Minecraft server list aanbieden. Dit is dus geen Minecraft server list op zich zelf! Wij zijn wel bezig met het schrijven van een mooi server script, maar dat laat waarschijnlijk nog eventjes op zich wachten. Tot het zover is zul je het moeten doen met deze lijst!

We moeten echter zeggen dat wij het zelf zeer handig vinden. Het stukje Googlen en zoeken hebben wij al voor je gedaan zodat je alle (beste) server lijsten overzichtelijk op één pagina hebt. Bookmark deze pagina zodat je te allen tijde even terug kan komen om je favoriete Minecraft server list erbij te pakken!

De meeste sites, maar niet allemaal, bieden legale servers aan en laten geen cracked servers toe. Dit is echter bij lang niet allemaal zo dus kijk vooral gewoon even rond voor een cracked server als je een cracked versie van Minecraft hebt. dus geen cracked servers. Als fans van Minecraft kunnen wij helaas geen cracked servers op deze site plaatsen.minecraft server list Wij laten zelf ook geen gekraakte accounts toe op onze servers en gaan niet expliciet verwijzen naar een Minecraft server list die cracked Minecraft servers aanbiedt. Minecraft kost maar twintig euro, koop het gewoon!
Een aantal van de Minecraft server lists hieronder biedt wel ook cracked servers aan, maar dat is dus even zoeken.

Woord vooraf: ongetwijfeld een van de beste plekken voor een goed overzicht van actieve Minecraft servers, is Minecraftserverlijst.nl. Deze website wordt maandelijks door tienduizenden Minecraft fans bezocht en is de grootste vote site van Nederland. Er is dan ook voor ieder wat wils te vinden. Van adventure tot survival, grote of kleine servers, noem maar op! Neem gauw een kijkje bij de grootste Minecraft server list van NL.

De lijst met Minecraft server lists

Met deze Minecraft server list ben je voorlopig even zoet! Hopelijk zien we je hier überhaupt nog terug 😉 Ben je op zoek naar Nederlandse servers, bekijk dan de pagina Nederlands Minecraft servers. Hier geen goede server kunnen vinden? Bekijk dan de Minecraft server list op ons eigen forum.

Kom ook regelmatig op deze site want de lijst hierboven wordt regelmatig geüpdatet. Als je zelf ergens een goede server hebt gevonden, of een site met een Minecraft server list die hier boven nog niet bij staat, post hem dan vooral onderaan deze pagina! Wij plaatsen hem dan bij de server list.

Bekijk ook de hulpsectie, maps, skins, cheats, crafting en nieuws. Of schrijf mee op deze site.

Share Button