Partner worden

MinecraftFans.nl staat altijd open voor partnerverzoeken. Om dit soepel te laten verlopen hebben we hiervoor een procedure opgezet. Doorloop de onderstaande stappen om direct partner te worden van MinecraftFans.nl. Je krijgt dan zo snel mogelijk een bericht van ons terug!

Let op: wij zijn niet verplicht een partnerschap aan te gaan en behouden ons het recht voor om het partnerschap op elk gewenst moment te beëindigen. In de praktijk komt dit echter nauwelijks voor.

Specifiek partnerschap
Wil je specifieke afspraken maken (over bijvoorbeeld banner plaatsing, bannergrootte, in-context links, of andere mogelijkheden)? Gebruik dan niet het onderstaande formulier met bijbehorende stappen maar neem contact op via chris@minecraftfans.nl

Om partner te worden vragen we je de volgende banner op jouw website te plaatsen

GIF afbeelding met link naar onze website (468×60) (Wil je een ander formaat, e-mail dan naar bovenstaand e-mailadres)

KOPIEER DE VOLGENDE CODE NAAR JE SITE:
<a href=”http://www.minecraftfans.nl/hosting/” target=”_blank” title=”Minecraft server hosting”><img src=http://www.minecraftfans.nl/wp-content/uploads/2014/05/468×60-Mf-hosting-banner.gif”</img></a>

Daarmee plaats je de onderstaande banner met een link naar onze site.

468x60-Mf-hosting-banner

Als je de link hebt geplaatst, vul dan het volgende formulier in

Je krijgt zo snel mogelijk een bericht van ons terug (maximaal binnen 24 uur). Indien we ervoor kiezen om geen partnerschap met je aan te gaan, krijg je hiervan ook bericht. Je gegevens worden niet op een commerciële manier gebruikt.

Share Button