De Minecraft Xbox versie biedt een geheel nieuwe gaming ervaring

Het leukste spel van 2012 en 2013 is er nu ook voor de Xbox, en de Minecraft Xbox versie is minstens zo gaaf als de PC versie!

minecraft xboxIn Minecraft Xbox maak je werelden die alleen door je verbeeldingen worden beperkt. Je kunt nu bouwen, verkennen en veroveren in singleplayer, of in multiplayer met je vrienden op splitscreen. Minecraft Xbox heeft een aantal nieuwe functies die speciaal voor de Xbox 360 zijn ontworpen, en je fantasie komt werkelijk op een totaal nieuwe manier tot leven.

Er zijn nu al 6 miljoen Minecraft Xbox verkocht voor de Xbox Live Arcade. In totaal hebben Xbox gamers al meer dan een miljard uur aan Minecraft besteed. Wat denk je, zullen ze ons PC-gamers ooit inhalen? 😉

Check de features van de Minecraft Xbox versie

  • Nog grotere onbeperkte mogelijkheden (lol, kan dat eigenlijk wel?). Dit gaming-fenomeen komt naar de Xbox 360 met features die speciaal zijn ontworpen voor deze console.
  • Creëren is makkelijk gemaakt in de Minecraft Xbox versie. De nieuwe interface biedt je een compleet nieuwe manier om Minecraft wereld te maken. Vanzelfsprekend is je fantasie de enige grens!
  • In de tutorial modus van de Minecraft Xbox versie kun je snel de basisvaardigheden onder de knie krijgen en essentiële skills leren.
  • Je kunt via Xbox LIVE Minecraft ook live met je vrienden spelen. Je kunt in verschillende combinaties tot maximaal acht speler spelen.
  • Er is een gloednieuwe strijd met de Ender dragon ontworpen, waarin je met 8 personen tegelijk kunt meedoen.

Kortom, de Minecraft Xbox versie is een echte aanrader!

En dat geldt ook als je Minecraft al op de PC hebt, want de Minecraft Xbox versie biedt een geheel nieuwe gaming ervaring. Klik hieronder om hem te bestellen!

Share Button