Download de launcher en ga vandaag nog Minecraft spelen!

Met Minecraft is je fantasie de enige grens

Minecraft is een sandbox game waarbij er geen vast doel is. Je moet overleven in een haast oneindige wereld vol mysterie, monsters en een hoop bouwmateriaal. Bouw je eigen kastelen, infrastructuur, mijnen, en nog heel veel meer. Zoek het avontuur op in de dichte jungles of verborgen grotten. Delf kostbare mineralen en edelstenen en maak er nieuw gereedschap of kleding van. Je fantasie is letterlijk de grens. Ga Minecraft spelen en ontdek het zelf!

Bekijk hieronder ook de officiële trailer van Minecraft.

Direct Minecraft spelen door de launcher te downloaden

Onderaan deze pagina staan verschillende downloadlocaties voor Minecraft opgesomd, afhankelijk van je console / besturingssysteem. Downloaden van het spel is meestal gratis, maar wil je Minecraft werkelijk spelen dan heb een je een officieel account van Minecraft nodig. Die dien je te registeren, voor twintig euro.486-x-60-banner---bgWil je nu meteen Minecraft spelen? Lees eerst even het onderstaande:

 • Deze site, www.minecraftfans.nl,  is niet aan de verkoop of ontwikkeling van Minecraft gerelateerd en staat op geen enkele manier in verband met Mojang, het Zweedse bedrijf dat werd opgericht door Notch, de oorspronkelijke ontwikkelaar van Minecraft. Dit is slechts een fan website. (Lees hier meer over de geschiedenis van Minecraft.)
 • Minecraft spelen kost geld. Je kunt een online account aanmaken voor twintig euro. Je kan de launcher hier downloaden, en je kan dan inloggen met je account. Maak je account aan via Minecraft.net. Je hoeft het spel maar één keer aan te schaffen. Je krijgt dan regelmatig updates en kan altijd (online) Minecraft spelen.
 • Via deze link kan je direct Minecraft spelen.

Via de onderstaande locaties kun je Minecraft downloaden

Liever eerst een demo van Minecraft spelen?Demo van Minecraft spelen

Je kunt ook eerst de demo van Minecraft spelen om te zien of het wat voor je is. Op die manier krijg je een idee van wat het spel is voordat je het koopt.

De demo is niet gelijk aan de volledige versie van Minecraft (logisch ook natuurlijk). Er zijn een aantal beperkingen:

  • Er kan maar met dezelfde seed (“North Carolina”) maar één wereld gespeeld wordne (“Demo_World”) . Opties van werelden, zoals het aanpassen van wereldtype, de seed en structuren, zijn uitgeschakeld.
  • Survival modus is de enige beschikbare spel modus.
  • Multiplayer is uitgeschakeld in de demo.
  • De tijd van de Minecraft demo world is gezet op vijf dagen spelen (1 uur en 40 minuten in echte tijd). Als de tijd op is kun je nog steeds door de wereld navigeren, maar niks meer erin doen. Als je de demo wereld reset, reset je ook de demo timer.

486-x-60-banner---bg<

Ga je Minecraft spelen en je raakt er aan verslaafd 🙂, zorg er dan voor dat je regelmatig terug komt op deze site voor de hulpsectie, maps, skins, servers, cheats, crafting en nieuws. Of schrijf mee op deze site.

Veel plezier met Minecraft spelen!

Share Button