«

»

Dec 17

Persbericht: ServerPact lanceert versie 3 van zijn website

Jonge ondernemer creëert de grootste Minecraft website van de Benelux met één miljoen bezoekers per maand.

Wervik – 16 december 2014:  ServerPact, een website van Tendonsie Services Comm. V. maakte vandaag bekend dat het zijn derde versie van zijn Minecraft website lanceert. Een website die de nieuwste technieken implementeert zoals extreme caching om een unieke gebruikerservaring te leveren aan zijn bezoekers. Verder kondigt de website zijn resultaten aan van de grote enquête die gehouden werd.

Wat is Minecraft? Minecraft is een online computergame die in november 2011 uitgebracht werd door Mojang. Het spel kun je samenvatten als “Lego online”. Jong en oud kan op eenzelfde plaats bouwen aan een wereld met blokjes. Intussen is het spel eveneens beschikbaar op Playstation, XBOX, iOS en Android. De game kent een enorme creatieve community van mensen die dagdagelijks spelen.

Wat is ServerPact? ServerPact, ook bekend als MinecraftServerLijst.nl is de oudste en grootste Nederlandstalige vote site van België en Nederland. Deze werd opgericht door Student-Ondernemer Rein C. uit Wervik in 2012. De site groeide in twee jaar uit tot een wereldwijd succes en kent één miljoen bezoekers per maand. In België en Nederland is de website de marktleider in het vinden van Minecraft servers om samen met uw vrienden op te spelen. De website is een verzamelplaats waar spelers en mensen met een eigen server elkaar kunnen vinden.

Wat is nieuw in versie 3? Naast de vernieuwde lay-out kent de site enkele nieuwe functies. Zo kunnen spelers vanaf heden live de status van Minecraft raadplegen. De performantie van de site is verhoogd, en het laden van afbeeldingen is versneld met caching regels. Met deze wijzigingen wil de site doorgroeien naar twee miljoen bezoekers per maand die het vooral in Europe wenst te zoeken.

Blik op 2015: In 2015 zal de site zijn groei verder zetten, door nieuwe games te ondersteunen. Zo zal er een uitbreiding komen naar schietgames en andere games waar een grote vraag is naar servers waar spelers elkaar kunnen vinden.

Uitslag marktonderzoek: onze enquête, ingevuld door Belgen en Nederlanders van tWebsiteVersie3waalf tot vijftig jaar oud, leert ons dat de gemiddelde leeftijd van een Minecraft speler 17 jaar is. Uit ons onderzoek blijkt, dat 90% zeer positief is over de komende jaren. Deze groep denkt dat Minecraft zeker niet zal krimpen in het komende jaar. 60% verwacht een verdere groeicurve doorheen 2015. Dit mede door de overname door Microsoft wat voor de nodige media aandacht zorgt.

Website: http://serverpact.nl

Share Button