«

»

Jul 19

Onze eigen Minecraft server is live!

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is het dan zover! De MinecraftFans server is live!

Verbind met ons IP-adres: mc.fansnetwork.eu

Onze staff heeft de laatste maand keihard gewerkt om alles rond te krijgen, en alle eer komt volledig aan hen toe! Bij deze bedankt aan alle staff, maar met name aan Official_Olaf. Daarnaast bedanken we Gewoon_Luc, Ahmet14 en Yee2! MinecraftFans.nl heeft ervoor gezorgd dat de server ruimte beschikbaar kwam en heeft verder zorg gedragen voor de nieuwe site: www.fansnetwork.eu.

Neem gauw eens een kijkje op onze site voor een volledig overzicht van alles wat we te bieden hebben. Let op: nog niet alles is helemaal klaar en er worden nog enkele zaken toegevoegd. Maar je kan natuurlijk al wel gewoon online op onze server!

Wat bieden we?

We hebben besloten om niet zomaar 1 server op te zetten, maar te kiezen voor een netwerk van servers. Deze servers zijn via een bungeecord server met elkaar verbonden, waardoor je gemakkelijk van de ene server naar de andere server kan ‘hoppen’. Een dergelijke server wordt daarom ook wel een ‘netwerk’ of een ‘hub’ genoemd.

Je kan bij ons terecht voor het volgende:

Creative
Op de creative server kun je zelf je eigen gang gaan en alles bouwen wat je maar wil. Wij bieden je alle gereedschappen die je nodig hebt om iets waanzinnigs te bouwen. Het is de bedoeling dat we regelmatig een leuke wedstrijd gaan uitschrijven, waarvan de 1e al in de maak is (je hoort hier zeer binnenkort meer over!). Denk bijvoorbeeld aan een wedstrijd waarbij de speler wint die het mooiste gebouw maakt, en daarmee en vette prijs kan winnen (zoals een gratis Minecraft server).

We maken op de creative server gebruik van plots. Ga op een leeg plot staan en gebruik het command /plotme claim om een gebied te claimen. Als je vervolgens weer snel naar je plot wil, gebruik je het command /plotme claim.

Factions / Survival
Bij Factions is het de bedoeling dat je op zoek gaat naar een clan/guild/faction. Dat is een groep van spelers die de handen ineens laan om machtig te worden op de server. Daarin vecht je tegen andere spelers en factions, met als doel de grootste faction van de server te worden. Natuurlijk kun je ook je eigen faction beginnen! Het doel is om zo groot en machtig mogelijk te worden, maar dat is niet zo makkelijk gedaan als gezegd!

Kit-PvP
Bij de Kit-PvP server ga je de strijd aan met ander spelers. Vecht met ze en doodt ze, om in-game geld te verdienen. Dit verdiende geld kun je vervolgens uitgeven om toffe kits te kopen, waarin je bijvoorbeeld een nieuwe wapenuitrusting, golden apples, enchantments, of andere dingen vindt die je kunnen helpen bij het vechten met andere spelers. Deze server is alleen voor doorzetters en waaghalzen!

Meer volgt nog!

We zijn constant op zoek naar nieuwe manieren om de server leuker en aantrekkelijker te maken. Dus heb je een idee? Laat het ons weten via het reactieformulier onderaan deze pagina, of neemt contact op via de site (www.fansnetwork.eu). Meer informatie volgt nog!

Share Button