«

»

Jan 16

Boekenreview: “Minecraft Blockopedia”

In deze boekenreview stellen we het boek “Minecraft Blockopedia” voor. We kregen deze blockopedia toegestuurd van uitgeverij Meis & Maas (Vroeger bekend als JP Books (persbericht)). Het boekt telt 312 pagina’s die in een originele zeshoek wordt weergegeven. Het boek is te verkrijgen bij de meeste boekenhandels en heeft een adviesprijs van 25 EUR. Het Nederlandstalig boek werd uitgebracht in juli 2015.

Het doel van het boek is u wegwijs te maken door alle blokjes die in een Minecraft wereld voorkomen. Dit gaat van gras, tot hoe u TNT maakt. Alles staat gesorteerd per categorie. Dit kan gaan van blokjes die natuurlijk zijn ontstaan tot vloeistoffen, gebruiksvoorwerpen,… Daarnaast worden specifieke kenmerken van blokjes extra toegelicht, denk maar de mate waarin een blokje lichtgevend, doorzichtig is. Het boek is aan te raden voor beginnende spelers, of spelers die nog niet alle aspecten van het spel goed begrijpen. Zeer ervaren spelers zullen minder aan deze blockopedia hebben. Het boek is tevens ook in het Engels te verkrijgen bij andere uitgeverijen.


Kortom deze blockopedia is het ideale naslagwerk voor beginnende Minecrafters die extra informatie wensen over alle verschillende blokjes die zich voordoen in de wereld van Minecraft. Persoon is dit het mooiste Minecraft boekje dat we al in handen hebben gehad, dus een aanrader. ISBN: 9789030500841 (ISBN10: 9030500840)

 

Share Button