«

Jul 05

Boekenreview: de geheimen van de survivors

boekcIn deze boekenreview bespreken we het Minecraft boekje: “de geheimen van de survivors” die uitgegeven is in het Nederlands door uitgeverij MEIS & MAAS. Het boek is sinds juni te verkrijgen in de boekenhandel, zoals Bol.com, Standaard Boekhandel,… In totaal telt het boekje 104 pagina’s, waaronder enkele pagina’s om notities te maken.

Het boek gaat over survival. Dit onderwerp kunt u splitsen in twee grote delen: de Minecraft Survival Mode en de PvP mode. In dit boekje komen beide onderwerpen aan ruim bod, met praktische tips voor in het spel. Zeker dus een aanrader indien u één van deze twee spelmodes zeer frequent speelt, en nog zeer onervaren bent, of extra tips zoekt waarvan u nog niet op de hoogte was.

Naast het vechten is er aandacht voor de manier waarop u uw wapens gaat bewaren, en krijgt u eveneens tips hoe uw basis/huis te ontwerpen tegen indringers. Er is ook aandacht aan het einde van het spel, met de End-game met bijbehorende monsters uit de onderwereld. Om alles duidelijk uit te leggen, bevat het boek veel ludieke tekeningen, die het boekje een leuke uitstraling geven.

Extra attentie voor de mensen die Latijn gevolgd hebben op school. Het boek bevat enkele leuke Latijnse spreuken, die erna in het Nederlands vertaald zijn. Denk maar aan voorbeelden zoals “Semper paratus” (Altijd voorbereid) en “si vis pacem para bellum” (Als je vrede wilt, bereid je voor op oorlog).

Het boek is volledig gedrukt in het zwart-wit en heeft als ISBN 9789030501749. De adviesprijs bedraag 7,95 EUR.

boeka

Inhoudsopgave

boekb

Voorbeeld pagina met de mooie tekeningen

 

 

 

Share Button