«

»

Feb 14

Boekenreview: de bijbel voor Minecrafters

IMG_6412In deze review bespreken we de (onofficiële) bijbel voor Minecrafters (Het oude en nieuwe testament) door Garrett Romines en Christopher Miko. (Uitgegeven in het Nederlanders door uitgeverij Plateau, Barneveld.) Het boek is inmiddels al te koop in de betere boekenhandel van België en Nederland.

IMG_6413Het boek start met het scheppingsverhaal en stopt met Jezus die naar de hemel gaat. Alle verhalen die in een kinderbijbel staan, kunt u ook in dit boek terugvinden. Zo hebben we het dan over bijvoorbeeld de tien plagen, de geboorte en kruisiging van Jezus, David en Goliat,… Alle teksten in het boek zijn volledig in het Nederlands, en voorzien van bijpassende illustraties met tekstballonnen.

Kortom, dit is een boek die zeker thuishoort voor een gelovig gezin die met jonge kindere zit die Minecraft spelen. De ISBN van het boek is 9789058041081. In totaal telt het boek 282 pagina’s. De schrijvers van het boek hadden al ervaring in het onderwijs, en zijn ook bekend met het aanbieden van interactieve lessen in LEGO. Het boek is dus door deskundigen in dit vakgebied op maat voor uw kinderen geschreven.

 

Share Button