«

»

Nov 26

Android beta testing voor Minecraft Pocket Edition

De makers van Minecraft zijn op zoek naar beta testers voor de Minecraft Pocket Edition (PE). Iedereen die het spel gedownload heeft via Google Play op een Android apparaat kan meehelpen. Door mee te doen als beta tester van Minecraft PE kun je waardevolle feedback geven op basis waarvan het spel wordt verbeterd.

Inschrijven voor beta testfase van de Minecraft Pocket Edition

Om mee te doen met het beta programma moet je je inschrijven via Minecraft PE Test Group en daar de instructies volgen. Je app wordt sowieso geüpdatet naar de laatste versie van de Pocket Edition ongeacht of je de beta versie hebt of niet, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je niet meer kan stoppen met de beta versie.

De beta release werkt niet met de huidige versie van Minecraft Pocket edition, dus die zal je moeten updaten. Als je van een beta versie teruggaat naar de laatste versie kan de wereld corrupt raken. Beta versie werelden zullen echter wel altijd werken met de laatste release, dus de versie die uitkomt nadat het de beta-testfase voorbij is.

Als het goed is komt Minecraft PE versie 0.8.0 nog voor de kerst uit. Als je mee wilt doen met testen, wees dan snel. Mojang geeft op de site aan dat het aantal testers mogelijk beperkt wordt.

Share Button