Minecraft free download

Is een Minecraft Free Download mogelijk?

Als je op deze pagina bent geland dan ben je op zoek naar een manier om Minecraft gratis te downloaden. Wij begrijpen dat, maar we raden dat ten zeerste niet aan. Je kan beter gewoon Minecraft kopen.

Je kan er echter zeker van zijn dat er op het internet een Minecraft free download is te vinden. Een beetje zoekwerk levert al gauw meerdere downloadlinks op. Net zoals bij zo’n beetje alles wat maar digitaal is, zijn er altijd mensen die gratis kopieën online zetten. Programma’s worden soms tegen hoge prijzen aangeboden, en muziek is haast onbetaalbaar als je het in de muziekwinkel gaat kopen (Ok, misschien een beetje overdreven, maar je begrijpt wat ik bedoel.) Logisch daarom dat mensen op zoek gaan naar gratis downloads en het ze ook vaak lukt die te downloaden. Gelukkig is Minecraft prima betaalbaar, want je kan het spel tegen een zeer schappelijke prijs aanschaffen. En in tegenstelling tot andere programma’s, heb je bij Minecraft levenslang toegang en recht op updates als je het spel eenmaal hebt gekocht. Geen herhalende betalingen dus!

Minecraft free downloadNatuurlijk zijn er wel mensen die alsog niet bereid zijn om te betalen en proberen met een Minecraft free download voor een prikke op de eerste rang te zitten, en dus niet overgaan tot Minecraft kopen. Wij begrijpen dit, in zekere zin. Maar we je raden je ten zeerste aan om niet te proberen Minecraft gratis te downloaden. Het probleem met gratis downloads is namelijk, vooral bij programma’s, dat het altijd een gekraakte versie betreft en dat je dus of een crack moet hebben of na een tijdje weer een nieuwe versie moet downloaden. We raden je daarom aan om niet te kiezen voor een Minecraft free download (cracked versie). De reden hiervoor is drieledig van aard:

 1. Minecraft brengt constant updates uit, dus een gekraakte versie is binnen zeer korte tijd alweer verouderd. Dit kan beveiligingsproblemen opleveren. Daarnaast is het nog maar de vraag of een gekraakte versie nog zal werken na een update (als je uberhaupt toegang hebt tot updates, wat bij een gekraakte versie niet het geval is.) Kortom, het is heel veel gedoe!
 2. Minecraft kost online slechts twee tientjes, dat lijkt ons een eerlijk prijs voor zoveel uren spelplezier. Als je Minecraft eenmaal hebt gekocht, dan heb je levenslang toegang tot het spel en updates. Zeg nou zelf. Wat heb je liever? Eenmalig 20 euro neertellen voor levenslange toegang tot Minecraft, of levenslang bezig blijven met zoeken naar cracks, gekraakte versies en risico lopen op beveilingsproblemen
 3. Je kan met een Minecraft free download vaak niet gebruik maken van alle functies van Minecraft, zoals toegang tot alle servers, gebruik van texture packs en skins, en soortgelijke functies. Erg jammer dus, want juist die dingen voegen zoveel extra’s toe aan het spel!

Wil je Minecraft kopen of een Minecraft account registeren? Klik dan hier.

Minecraft kopen is slimmer is dan proberen Minecraft gratis te bemachtigen, omdat:

 • Je hebt dan geen problemen met updates
 • Je loopt geen risico op mogelijke beveiligingsproblemen
 • Je kan op alle Minecraft servers
 • Je kan niet gebruik maken van custom skins
 • Ongetwijfeld nog meer zaken die je spelplezier zullen verstoren
 • Kortom, je kan Minecraft niet ten volle gebruiken en je zal mogelijk meer frustratie dan plezier hebben. Oplossing: gewoon Minecraft kopen!

De gratis Minecraft launcher is beschikbaar op de officiële site

Je kan de gratis Minecraft launcher downloaden vanaf de officiële site van Minecraft. Om het spel te kunnen spelen, zowel in Singleplayer als in Multiplayer, heb je echter een geregistreerd account nodig en moet je dus Minecraft kopen. Meer informatie over een Minecraft account en hoe je je kan registeren, lees je hier.

Probeer anders eerst de gratis demo van Minecraft!Minecraft free download

We hopen dat we dat idee van een Minecraft free donwload uit je hoofd hebben gezet. Het spel kopen is namelijk vele malen beter, praktischer én veiliger. Het kopen van Minecraft staat garant voor uren spelplezier, terwijl een Minecraft free download waarschijnlijk meer frustratie en ellendig gedoe dan plezier zal opleveren. Maar we begrijpen het ook als je niet direct tot kopen wilt overgaan als je niet precies weet wat Minecraft precies is. Het spel kan tegenvallen, toch? Daarom kun je via deze site een gratis Minecraft demo spelen. Je kan dan Minecraft gratis spelen en vervolgens beslissen of je het spel leuk vind of niet. Je kunt ook meer lezen wat Minecraft precies is.

Of downoad onze beginnersgids voor Minecraft! In dit gids leggen we je de basis van het spel uit en na het lezen van de gids weet je precies wat je van het spel kan verwachten. Speel dus de demo of lees onze beginnersgids, in plaats van door te zoeken naar een Minecraft free download.

Helaas, een heuse Minecraft free download zit er gewoon niet in en je zal het spel gewoon moeten kopen! Natuurlijk is het wel mogelijk om Minecraft gratis te downloaden, maar wij gaan op deze site geen links naar gratis Minecraft downloads geven. Dit doen we omdat wij een fansite zijn, en we vinden dat het niet eerlijk is om zo’n gaaf spel te proberen gratis te bemachtigen. Als het nou 100 euro zou zijn, ok. Dan begrijpen we het. Maar het spel kost maar 20 euro en je hebt dan levenslang toegang, dus zoveel is dat niet voor zo ontzettend veel spelplezier!

Dit is Minecraft in het kort

Minecraft is een zogenaamde sandbox game en is een enorme hit geworden in de afgelopen jaren. In dit first-person spel moet je zien te overleven in een wereld vol avontuur, mysterie, monsters en gigantisch veel mogelijkheden om je eigen structuren te bouwen. Je delft je eigen grondstoffen en fabriceert er vervolgens materialen van, die je dan kan gebruiken om mee te bouwen.

Het spel kent 3 spelmodes:

 • Survival modus: overleven in een praktisch oneindige wereld vol monsters en avontuur. Als je dood gaat, dan kun je weer spawnen (opnieuw spelen in hetzelfde level).
 • Hardcore modus: precies hetzelfde als survivalmodus, met een belangrijk verschil: als je dood gaat, dan is het ook echt game-over. Pas dus goed op!
 • Creatieve modus: hier kun je niet dood gaan. Je hebt beschikking over alle grondstoffen, kunt vliegen en razendsnel dingen vernietigen. Je fantasie is je enige grens.

Je geeft niet op en bent op steeds op zoek naar een Minecraft free download?

Je bent een volhouder! Dat kunnen wij waarderen. Het is een eigenschap die je nodig zal hebben in Minecraft :-). Maar om het spel op de beste manier te kunnen spelen en zoveel mogelijk plezier eruit te halen (doordat je toegang hebt tot alle functies), zul je simpelweg een account moeten aanmaken bij Mojang.com (de eigenaar van Minecraft).

We kunnen je, als je écht niet wilt geloven dat je Minecraft zal moeten downloaden, wél een zetje in de goede richting geven. Ga op zoek naar torrent sites en voer de term Minecraft free download daar in. Misschien heb je daar wel geluk en vind je een gratis Minecraft download.

Zoals we al eerder zeiden: wij raden dit ten zeerste af. Een Minecraft free download via (mogelijk illegale) downloadsites kan virussen bevatten, zal misschien niet werken omdat je geen account hebt en zal je meer ergernis en frustratie dan plezier opleveren. Zelfs als het de gratis Minecraft download al werkt, dan is de kans groot dat deze na een tijd niet meer werkt.

En als je niet heel goed bent met computers bespaart het je gewoon een hoop tijd en gedoe als je Minecraft gewoon koopt via de officiële site.

Wees verstandig. Registreer een online account en je kan voor eenmalig twintig euro Minecraft kopen en een leven lang plezier eraan hebben! Je kunt online afrekenen met Paypal, iDeal of creditcard. Ga naar Minecraft.net en downloadt de Minecraft free download (launcher), sluit een account af en je bent binnen vijf minuten vanaf nu aan het spelen!

Indien je verslaafd raakt… (Grote kans van :-).) Bezoek dan regelmatig deze site voor de hulpsectie, maps, skins, servers, cheats, crafting en nieuws. Of schrijf mee op deze site. Veel plezier met het spel, en sorry dat we je niet aan een gratis Minecraft free download konden helpen :-).

Share Button