Minecraft Demo: overleef jij je 1e nacht?

Speel de Minecraft Demo en ontdek waarom meer dan 40 miljoen mensen het dagelijks spelen.

De beste indruk van het spel krijg je door gewoon de Minecraft demo te spelen. Net zoals met alles, kun je Minecraft waarschijnlijk gewoon ergens gratis online downloaden (met een beetje zoekwerk). Wij raden dit af. Minecraft brengt continu updates uit en je haalt er het meeste plezier uit door het spel gewoon te kopen. Het kost slechts twee tientjes en is gemakkelijk online af te rekenen. Je hebt daarna direct toegang tot het spel en wordt voorzien van de nieuwste updates. Je hoeft Minecraft maar één keer te kopen. Toch meer info, lees dan deze pagina: Minecraft download.

minecraft demo

Natuurlijk begrijpen we het dat je misschien eerst wel wilt weten wat je koopt, en dat kan! Speel nu de Minecraft demo en ontdek zelf waarom dit spel inmiddels al meer dan 10 miljoen keer is verkocht en meer dan 40 miljoen mensen zich ervoor hebben geregistreerd.

Bezoek de officiële site van Minecraft om de nieuwste versie te downloaden: www.minecraft.net/demo.

486-x-60-banner---bgMaak een account aan en speel de gratis de Minecraft demo

De Minecraft demo modus is een versie van Minecraft voor gebruikers die het spel nog niet gekocht hebben en het eerst willen proberen voordat ze het kopen. Als je het spel wilt proberen voordat je beslist of je het koopt, kun je een account registreren via de officiële site zodat je de gratis Minecraft demo kan spelen.

Er zijn enkele beperkingen bij de demo modus, waaronder de volgende:

  • Er kan maar een wereld (“Demo_World”) gespeeld worden met dezelfde seed (“North Carolina”). Opties van werelden zoals wereld type, seed en structuren, zijn uitgeschakeld.
  • Survival is de enige beschikbare spel modus.
  • Multiplayer is uitgeschakeld.
  • De tijd van de Minecraft demo world is gezet op vijf dagen spelen (1 uur en 40 minuten in echte tijd). Als de tijd op is kun je nog steeds door de wereld navigeren, maar niks meer erin doen. Als je de demo wereld reset, reset je ook de demo timer.

Wat is Minecraft precies?

Minecraft is een spel voor de computer waarbij het de bedoeling is objecten te bouwen met blokvormige grondstoffen en materialen. Deze moet de speler zelf eerst delven en verzamelen in het landschap waarin wordt gespeeld. Minecraft kan online en offline gespeeld worden. (Inmiddels is Minecraft ook voor de Xbox verschenen en komt binnenkort een PS3 versie uit.) Als je het spel offline wilt spelen, zul je het spel moeten downloaden via de officiële website van Minecraft, of het spel in de winkel kopen. Inmiddels is de betaalde versie van Minecraft meer dan tien miljoen keer verkocht, en hebben meer dan veertig miljoen mensen zich ervoor geregistreerd. Lees hier meer over de geschiedenis van Minecraft.

Mindcraft is geschreven in Java en is een sandboxspel. Het werd ontwikkeld door Markus Persson en door het door hem opgerichte bedrijf Mojang AB. Op 18 november 2011 kwam de officiële versie in Nederland uit. Het was een zogenoemde ‘Indie game’, wat eigenlijk betekent dat het een game was die niet werd ontwikkeld en geproduceerd door een gevestigde of gerenommeerde gaming maatschappij (zoals bijvoorbeeld EA).

Maak gratis kennis met het spel en speel de Minecraft Demo.

Het leukste is natuurlijk om het spel volledig zelf te ontdekken, maar als je tips nodig hebt dan kun je ook de volgende pagina bekijken: je 1e nacht in Minecraft overleven.
Of kijk wat rond op deze site naar reacties van anderen of beschikbare resources en bepaal op basis daarvan of Minecraft wat voor je is. Je kan trouwens ook onze Minecraft beginnersgids downloaden! Dat is een handig boekje met basisinformatie over Minecraft zodat je precies weet wat het is en je een goede beslissing kan maken wat betreft het wel of niet aanschaffen van het spel.

Bezoek trouwens ook eens onze Minecraft skin editor en onze Minecraft crafting site!

Bekijk ook de hulpsectie, maps, skins, servers, cheats, crafting en nieuws. Of schrijf mee op deze site.

Share Button