De beste Minecraft maps download sites vind je hier!

Op deze pagina vind je een overzicht van de beste Minecraft maps download sites

Als je op deze pagina bent gekomen dan ben je natuurlijk op zoek naar Minecraft maps downloads. Je wil bijvoorbeeld custom maps uploaden naar Minecraft (om in Single player te spelen), of je wil een vette nieuwe map in je Minecraft server uploaden zodat je die online kan spelen. Je treft het! Op deze pagina sommen we een aantal sites op waar je terecht kunt voor goede Minecraft maps downloads. Natuurlijk kun je ook zelf zoeken, maar de kans is groot dat je steeds zal uitkomen op een van de sites die wij hieronder opsommen. We hebben het grove zoekwerk dus alvast voor je gedaan!

(Had je gedacht direct een vette map te kunnen downloaden? Dat kan! Zie onze tien beste adventure maps en tien beste survival maps!)

Weet je niet hoe je custom maps naar Minecraft moet uploaden?Lees dan eerst het hulpartikel: een Minecraft map installeren. In dat artikel leggen we je simpel en helder uit hoe je Minecraft maps downloads kunt installeren in Minecraft en ben je binnen een mum van tijd aan het spelen. Let op: de bovenstaande handleiding voor het uploaden van Minecraft maps downloads geldt voor Minecraft singeplay. Voor het uploaden van een custom map naar een Multiplayer server, zie onze kennisbank op onze hosting site.

Op het Internet zijn er genoeg vette custom Minecraft maps te vinden!

lijst met minecraft maps download sitesMaar soms is het natuurlijk wel even zoeken, al kom je met een Google zoekopdracht naar ‘Minecraft maps‘ ook al een heel eind. Je doet er echter goed aan om, als je een goede site hebt gevonden voor Minecraft maps downloads, de site op te slaan zodat je hem gemakkelijk nog eens kunt bezoeken. Om die reden kun je net zo goed pagina aan je favorieten toevoegen, want hieronder sommen we de beste Minecraft maps download sites op, degenen waar wij zelf onze Minecraft maps downloaden. Op die manier hoef je niet constant op zoek, en heb je altijd de beschikking over honderden, zo niet duizenden custom Minecraft maps downloads.

Helaas is voor ons op dit moment niet mogelijk om alle maps ook aan te bieden op deze site, zodat je ze vanaf hier kan downloaden. Deze site is slechts een fansite en verwijst simpelweg door naar de site waarvan wij denken dat jij er als Minecraft fan veel aan zult hebben. We zijn wel bezig met het inbouwen van extra functionaliteit, die het mogelijk maakt ook zelf Minecraft maps te kunnen aanbieden. We denken er nog over na om dat op deze site te doen, of op een andere site met een mooie domeinnaam die we speciaal hiervoor hebben geregistreerd. Dit laat echter nog even op zich wachten. Zodra het zover is, laten we het je natuurlijk weten!

Hier is het overzicht van de beste Minecraft maps download sites

Ok, genoeg gepraat! Hieronder vind je het overzicht van de beste Minecraft maps download sites op het Internet. Mocht je zelf nog een goede site tegenkomen, laat het dan even aan ons weten via het reactieformulier hieronder. Wij  zullen hem dan bijplaatsen in dit artikel.

Waarschuwing vooraf: Wij proberen je altijd van betrouwbare Minecraft map download sites te voorzien, en zullen je nooit met opzet naar een kwaadaardige site sturen. Echter blijft jij altijd zelf verantwoordelijk voor wat je van het Internet downloadt. Controleer altijd de site waar je op bent en wat je precies downloadt. Je kan er zeker van zijn dat we alle onderstaande Minecraft maps download site zelf hebben geprobeerd, en we deze in orde hebben bevonden. Maar op het moment dat je onze site verlaat, wordt je niet meer beschermd door ons privacy beleid (maar als het goed is wel door het privacy beleid van de site waar je heen gaat). Dus geen reden voor paniek, maar gebruik gewoon je gezonde verstand bij het downloaden van het Internet, zoals we verwachten dat je dat altijd doet ;-). Hier vind je de sites met Minecraft maps downloads.

Hopelijk kun je met deze collectie van Minecraft maps download sites weer even vooruit!

We hopen dat we je voorlopig genoeg sites hebben gegeven waar je terecht kan voor vette Minecraft maps downloads. Zorg ervoor dat je regelmatig even terugkomt om te kijken of er nieuwe sites zijn toegevoegd. Zelf een map gemaakt of ergens een Minecraft maps download site gezien die niet in het lijstje hierboven staat? Voeg hem dan toe via het reactieformulier hieronder, dan zetten wij hem erbij.

Ook horen we het graag als je een van bovenstaande links hebt bezocht en problemen op een van die sites hebt ondervonden. Denk aan het veelvuldig tegenkomen van Minecraft maps die het niet doen, spam, verspreiden van virussen (onwaarschijnlijk, maar je weet het natuurlijk nooit) en dat soort vervelende zaken. Post gewoon even een reactie en wij herevalueren dan de site waarvan jij hebt gezegd dat die niet te vertrouwen of schadelijk is.

486-x-60-banner---bgNiet gevonden wat je zocht, of op zoek naar een specifiek soort map?

Alsnog niet gevonden waar je naar zocht bij de bovenstaande Minecraft maps download sites? Laat het ons dan weten en wij gaan persoonlijk voor je op zoek! Je kunt hierbij denken aan een specifiek soort map, zoals een vette kingdom map of factions map. Post gewoon even een reactie in het contactformulier hieronder, en wij zoeken het voor je uit (geen garantie dat wij wat voor je kunnen vinden of dat je een reactie terug krijgt, al proberen we natuurlijk wel de mail van iedereen zo snel mogelijk te beantwoorden).

Ook kun je op de volgende pagina’s terecht voor bijvoorbeeld survival maps, adventure maps, of voor de Minecraft map editor zodat je zelf mappen kunt maken!  Voor nu, veel plezier met de Minecraft maps download sites.

Bekijk ook de hulpsectie, skins, servers, cheats, crafting en nieuws

Share Button