↑ Terug naar Doe mee!

Facebook moderator

Ook op Facebook zijn we op zoek naar gezellige moderators die het leuk vinden om af en toe nieuwsberichten te plaatsen over hun avonturen in Minecraft, of gewoon over iets anders wat jou interessant of leuk lijkt. Zolang het maar met Minecraft te maken heeft!
Er zijn wel enkele spelregels, die we je na je sollicitatie nog zullen toesturen. Het betreft hier de gebruikelijke set regels, maar het komt er voornamelijk op neer dat je je netjes gedraagt. Alles wat je zegt gebeurt immers uit naam van MinecrafFans.nl!

We vertrouwen er echter op dat, wanneer je op deze pagina terecht bent gekomen, dat wel goed zit! Gebruik het onderstaande formulier om te solliciteren als Facebook moderator. We sturen je zo snel mogelijk een bericht terug!

Om Facebook moderator te worden moet je eerst onze Facebook pagina leuk vinden (anders kunnen we je geen moderator maken). Lees voordat je solliciteert ook onze Facebook Richtlijnen voor Moderators. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van deze richtlijnen en lees ze voordat je solliciteert eerst grondig door. Moderators die zich niet houden aan de richtlijnen worden verwijderd.

Let op: Facebook moderators moeten minimaal 13 jaar oud zijn. Ben je jonger dan 13, dan kun je helaas geen moderator worden.

Meehelpen op het forum, de server, aanmelden als nieuwsreporter of een eigen Fan blog maken
Wil je op een andere wijze meehelpen dan een als Facebook moderator? Bekijk dan deze pagina.

Je krijgt zo snel mogelijk een bericht terug. Je gegevens worden niet op een commerciële manier gebruikt.

Share Button

Richtlijnen voor Facebook moderators

Als je een moderator op Facebook voor ons wordt, dan ga je berichten sturen uit naam van MinecraftFans.nl. Omdat het belangrijk is dat je goede en leuke berichten plaatst, zonder spelfouten en met correct gebruik van bronnen, hebben we een aantal Facebook richtlijnen opgesteld. Het is belangrijk dat je je goed houdt aan deze richtlijnen! …

Bekijk pagina »